Livescore

Livescore med fotbollsresultat, senaste målskytt och sporttabeller från hela världen. Här hittar du alltid målservice som hjälper dig med ditt live bet.

Målservice och live resultat

Med vår målservice och live resultat tjänst kan man enkelt följa sina favoritlag även när man inte har möjligheten att se matchen. I denna tjänst ser man bl a följande: nuvarande resultat, målskyttar, matchminut, laguppställningar, byten, gula och röda kort. Samt en mängd annat som är intressant för matchen. Här finns även ett fullständigt spelschema för samtliga ligor och serier.

Även för den som bettar finns det bra med information att hämta. Här kan man se hur lagen har presterat och den ger en bra matchbild utan att ens se matchen. Betting på såndant som ”nästa lag som gör mål” eller ”nästa hörna” kan man med fördel hämta ifrån denna livescore tjänst.

Även hos Betsmart.se finns en bra livescore och live resultat tjänst med samma information som vi har här.

Livescore från alla ligor och serier med spelschema

Livestreaming av fotboll

När man vill ha koll på resultaten så kan man även vara intresserad av att se matchen på nätt via livestreaming. Det finns idag två spelbolag som har riktigt bra tjänster för detta och det är Bet365 och Unibet. Dessa visar fler matcher än betal-tv kanalerna gör.

För att se deras livesteam behöver man ett spelkonto och man behöver göra en insättning. Dessutom så skall man ha pengar på sitt spelkonto för att kunna se matcherna. Ex på ligor som visas är La Liga, Serie A och Bundesliga. De har rättigheter att visa samtliga matcher. Även de bästa Premier League lagen går att se när de spelar i ligacupen eller Fa cupen.

Båda dessa spelbolag ger dig möjlighet att både se och betta på matcherna. Du hittar matcherna genom att klicka dig fram till oddsen för respektive match. Det fungerar i dator, mobil och surfplatta.