Speltips Livebetting – Så vinner man på live bet

Kunskap är nyckeln till att vinna på livebettng. Vi har samlat våra bästa speltips så att även du ska kunna vinna mot spelbolagen med dina livebet.

Speltips Livebetting

Här är våra enkla snabba speltips på hur du blir bättre på livebetting och i slutändan vinner mer pengar på dina bets!

Speltips Livebetting - Så vinner man på live bet

Ha koll på din sport

Om man har bra koll på sin sport så har man en känsla för hur matcher kommer att utveckla sig. Innan du placerar några live-bets är det därför viktigt att ha en god förståelse för den sporten du bettar på. Även bra koll på lagen som spelar är viktigt och vilken form de har. Enklast är att titta i någon av alla ligatabeller som finns på nätet.

Lika viktigt med livebetting är att du noggrant följer matchen medan det pågår. Detta innebär att du håller koll på vilka som har initiativet, skador och andra faktorer som kan påverka spelets utfall.

Leta efter spelvärde med statistik

Nyckeln till framgångsrik live betting är att Value bets. Detta innebär att hitta odds som är högre än vad du tror är den verkliga sannolikheten för en händelse. Till exempel, bettar 1X2 på fotboll om du tror att ett lag har en 60% chans att vinna, men oddsen är 2.00, så är detta ett Value bet och det är så du får spelvärde och kan vinna i det långa loppet.

Se även till att använda all tillgänglig statistik. Live betting är ingen slumpmässig process. Många saker upprepar sig i match efter match för vissa lag. Använd statistik för att identifiera mönster och för att ta rätt bettingbeslut. Titta på saker som bollinnehav, skott på mål och andra viktiga värden för att få en bättre förståelse av hur spelet utvecklas.

Disciplin och långsiktighet

Att livebetta kan vara spännande och snabbt, men det är viktigt att hela tiden vara disciplinerad. Håll fast vid din analys innan match och låt dig inte bli för påverkad av kortare ändringar i spelet. Gör du ett felaktigt beslut så får du ta det som en lärdom till nästa bet. Det är så man blir bättre på livebetting.

Sist men inte minst bör man ta del av spelbolagens oddsbonsar. Det gör en hel del och de flesta spelbolagen tillåter att man använder sin bonus till livebetting och då är den extra förmånlig.