Livescore Fotbolls EM 2024 – Alla matcher live

Här är Livescore på fotbolls EM 2024. Liveresultat på samtliga 51 EM matcher med laguppställningar, målskyttar, gula och röda kort samt alla byten. Perfekt info för den som bettar på EM.

Livescore Fotbolls EM 2024 - Alla matcher live

Livescore Fotbolls EM 2024

I vår livescore får ni alla EM matcherna via livescore med uppdateraringar direkt när det händer något. Se bland annat startelvor i matchen, vem som gjort mål och när, gula och röda kort, frisparkar, hörnor och mycket mer på alla EM matcher.

Livescoren är även ett bra verktyg för den som bettar på EM. Här får man mer utförlig statistik än vad spelbolagen själva erbjuder, det kan ge den fördel man behöver för att kunna vinna pengar på sin livebetting.

Vinnarodds fotbolls EM 2024

Här har vi samlat bästa odds på vinnarodds på fotbolls EM 2024. Detta går att spela på under hela EM ända fram till finalen.

Betting på fotbolls EM 2024

För den som bettar på fotbolls EM så ska man i första hand ta del av spelbolagens oddsbonusar. Dessa är förbättrade under EM och om man tar de 5 högsta bonusarna har man 7500 kr extra att spela med och det ger väldigt goda chanser att gå plus på bettingen under EM. Här är de bästa EM bonusarna:

Top 5 EM 2024 bonusar
Snabbare – 2000 kr bonus
Bet365 – 1500 kr oddsbonus
Expekt – 1500 kr freebet
Betinia – 1500 kr freebet
X3000 – 1000 kr bettingbonus

Vill man betta mer så här alla svenska oddsbonusar på fotbolls EM 2024.

Tabeller och resultat

Här hittar ni aktuella tabeller och resultat för samtliga EM grupper. Du väljer själv vilken grupp du vill titta på genom att ändra grupp överst i menyn.

Oddsjämförelse på matcherna

Vill man betta på EM ska man givetvis göra det till de bästa oddsen. Här har vi samlat bästa odds på alla EM matcherna från samtliga spelbolag med svensk spellicens.

Om Europamästerskapen

Fotbolls-EM 2024, även känt som Euro 2024, hålla i Tyskland från den 14 juni till den 14 juli 2024. Detta blir den 17:e upplagan av Europamästerskapet i fotboll för herrar. Turneringen kommer att spelas på tio olika arenor runt om i Tyskland, inklusive i städer som Berlin, München, och Hamburg, vilket ger fansen möjlighet att uppleva matcherna i några av landets mest ikoniska städer. Första matchen spelas den 14 juni mellan Tyskland – Skottland.

Tyskland har tidigare varit värd för Fotbolls-EM 1988 och har en stark tradition inom fotboll, vilket gör det till en attraktiv plats för evenemanget. Totalt 24 lag kommer att delta i turneringen, uppdelade i sex grupper med fyra lag i varje grupp. Gruppspelet följs av utslagsomgångar, inklusive åttondelsfinaler, kvartsfinaler, semifinaler och finalen.

EM Finalen kommer att spelas på Olympiastadion i Berlin, en arena med en rik historia inom sport och kulturella evenemang. Turneringen förväntas locka miljontals tittare världen över och kommer att vara en höjdpunkt för fotbollsfans, som får se några av världens bästa spelare och lag tävla om den prestigefyllda titeln.

Läs mer om EM på Wikipedia