Livebetting tips – Så vinner du långsiktigt

Här har vi samlat våra bästa livebetting tips. Och förklarar vad du ska tänka på för att bli en långsiktig vinnare när du bettar live. Så vinner du helt enkelt.

Livebetting tips - Så vinner du långsiktigt

Livebetting tips

Kortfattat så finns det fyra saker att tänka på:

  1. Se matchen du bettar på
  2. Spela bara där det finns värde.
  3. Spela där oddset är högst
  4. Hitta surebets

Vad är egentligen skillnaden mellan att betta föra match och livebetta? Jo, före match har spelbolagen en mängd statistik och variabler att titta på för att sätta exakta odds. Men under matchens gång kan dessa visa sig vara helt felaktiga om ett lag ex startar matchen uselt. Då är det svårare för dem att korrigera det på ett bra sätt och det gör att det nästan alltid finns ett större värde i livebettingen än att spela för match.

Se matchen du livebettar på

Ett ganska självklart tips kan man tycka, men det krävs att nämnas ändå. För att kunna avgöra om liveoddsen är rätt måste man se matchen. Man ska vara medveten om att den som ser matchen via en stream ser matchen med upp till en minuts fördröjning. Gör man det bör man undvika vissa typer av spel som ex nästa hörna.

Spela bara där det finns värde

Precis som vi vanlig betting så handlar det om att hitta värde i sitt spel. Det är lätt att ryckas med när ett lag trycker på och man vet att spelbolagen snart sänker oddsen. Men man måste vara noga med att alltid se till att det finns värde i det spelet man lägger. Det är så man blir en vinnare i längden på all betting.

Spela där livebetting oddset är högst

Här handlar det om att ha tre eller fler bettingsidor igång samtidigt och lägga sitt spel där oddset är högst. Även det är en långsiktigt vinnande strategi. Här kommer den som bettar mycket att se att oddsen kan skilja sig år ganska mycket. Ha minst 3 bra svenska bettingsidor igång är vår rekommendation.

Hitta Surebets när du livebettar

Det går att hitta massor av Surebets när du livebettar. Speciellt om du kan hämta liveodds från många bettingsidor samtidigt. Detta är dock lite lurigt då inte alla livespel går igenom. Om möjligt bör man därför ha lite marginal på de spel man tänkte sig att få igenom. Ett annat tips är att lägga det spel man tror mest på först så att det finns lite värde i spelet även om inte alla bet går igenom.