Livebetting på NHL

Att vinna pengar på livebetting på NHL kräver inte bara kunskap om hockey, utan också förmågan att snabbt analysera och fatta nya beslut. Här är några speltips på hockey som kan hjälpa dig att öka dina chanser att tjäna pengar på livebetting på NHL-matcher.

Livebetting på NHL

Livebetting på NHL – Förstå lagens spelstil


För att lyckas med livebetting i NHL måste du ha koll på lagen och deras spelstilar. Vissa lag är kända för sitt defensiva spel, medan andra satsar mer på att anfalla. Studera tidigare möten mellan lagen och deras senaste matcher för att få en uppfattning om deras spelstil och nuvarande form.

Sen är det givetvis viktigt inom livebetting att följa matchens utveckling. När du bettar live är det viktigt att följa matchens utveckling noggrant. Spela aldrig på en match du inte själv tittar på. Titta på hur laget presterar i powerplay och boxplay, skottstatistiken, och vilka spelare som får mycket speltid. Detta ger dig insikter om vilket lag som har övertaget och kan hjälpa dig att fatta ett bättre beslut.

En annan faktor som kan påverka ett lag mycket är skador på viktiga spelare. Det kan påverka en matchs utgång betydligt. Håll koll på eventuella skador eller avstängningar som kan påverka lagen. Om en nyckelspelare är borta kan det vara ett bra läge att backa motståndarlaget.

De bästa oddsen generellt sett finns hos Unibet där finns inte bara höga odds på NHL utan även skattefria vinster på sportsbetting.

Använd statistik och analysverktyg


Statistik kan vara din bästa vän när du bettar på NHL. Titta på spelarnas individuella statistik, lagens prestationer på hemmaplan och borta, samt deras tidigare resultat. Använd även avancerade statistik som Corsi om du har möjlighet för att få en djupare förståelse för lagens prestationer.

 1. Håll koll på oddsen
  Oddsen förändras snabbt under en NHL-match, särskilt i livebetting. Håll koll på oddsen och leta efter värde. Om du ser ett spel med bra odds som verkar vara undervärderat, kan det vara värt att satsa på det.
 2. Satsa med måtta
  Det är lätt att bli överentusiastisk när du satsar i realtid och förlora mer pengar än du har råd med. Ha alltid en budget och sätt gränser för dina insatser. Undvik att jaga tillbaka förluster och var disciplinerad i ditt spelande.
 3. Använd flera spelbolag
  För att få de bästa oddsen och erbjudandena, använd flera olika spelbolag. Jämför oddsen på hockey mellan olika bettingsidor och välj den som ger dig det bästa oddset på ditt bet.
 4. Ha tålamod
  Tålamod är en viktigt när det gäller livebetting. Vänta på rätt ögonblick att placera dina satsningar istället för att agera impulsivt. Ibland är det bäst att inte satsa alls om du inte är säker på utfallet.

Tänk även på att enbart använda spelbolag med svensk licens för att vara säker på att få ut dina vinster.

Sammanfattningsvis kräver livebetting på NHL en kombination av hockeykunskap, statistisk analys och tålamod. Genom att följa dessa avancerade tips kan du öka dina chanser att vinna pengar på NHL-matcher i realtid. Kom ihåg att spel alltid innebär risk, så satsa alltid med försiktighet och ansvar.