Live steaming Australian Open 2021

Live streaming Australian Open 2021 finns hos Unibet. Turneringen spelas 8 – 21 februari i Melbourne på Hard court banor. Regerande mästare är Novak Djokovic och Sofia Kenin.

Australian Open 2021

Årets upplaga av Australian Open liknar inte någon av de tidigare då vi nu är mitt inne i en pandemi. Mängder av spelare satt inför turneringen i karantär och det är oklart om alla spelare kommer att få lov att spela. Helt klart är dock att turneringen spelas mellan den 8 och 21 feb. Som vanligt är det på snabba Hard court banor.

odds och Live steaming Australian Open 2021

En snabb titt på oddsen hos Unibet visar att det är den regerande mästaren Novak Djokovic som är favorit att vinna herrsingeln i Melbourne. På damsidan är det mer ovisst. Favorit är Naomi Osaka men det finns många som har chans på denna Grand Slam Titel enligt Unibet

Roligt för oss svenskar är att vi har svenskt med i herrsingeln i år då Elias Ymer lyckats kvala sig in i turneringen.

Fler odds och bettingtips finns hos Sportbonusar.com

Live streaming på tennis 2021

Unibet är spelbolaget som har en stor mängd tennis i sitt enorma livestreaming utbud. Här finns flera av Grand Slam turneringar att titta på både i mobil, dator eller surfplatta. För att kunna se streamingen måste man ha satt in pengar eller lagt ett bet de senaste 24 timmarna. Därefter kan man se valfir livestream helt gratis.

Utöver tennis finns här en stor mängd fotboll att titta på. Det går att se stora fotbollsligor som Serie A, La Liga och Bundesliga. Det innebär att man kan se lag som Bayern Munchen, Barcelona, Real Madrid, Milan och Juventus varje vecka.

När det gäller tennis finns många olika typer av betting. Man kan spela på vem som vinner matchen eller så spelar man livebetting och tippar på nästa set eller vem som vinner nästa game. Allt detta och mycket mer finns hos Unibet.

Till Unibet

Lämna en kommentar